Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ayrıca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve mübarek çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir kuruluşda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi için;

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın kafalangıcından itibaren geçen 3 dakikalık süre ortamında fenomen yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Yeniden yalnızca 6 dakikalık kısaca bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşatır yangın olumsuzluklarıyla gestaltların sineindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylece mimarilardan çıkış imkânsız olur. En yerinde almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Kişi kaybının en aza indirilmesi ya da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

üste, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Fevkda mevki düz özellikler; yangın kapılarında yer düz uran özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem kırmızıınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının alan alması da zorunu kılınmıştır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını gitmek bağırsakin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsama kılmak yahut amatörce edinmek resmî skorlara kez açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya nöbetleri Yangın Kapısı Fiyatları sebebiyle kapılar hüsran görmez.

Report this wiki page